Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Αν και η μπουγάτσα αποτελεί χαρακτηριστικό έδεσμα της Βόρειας Ελλάδας, η Αθήνα διαθέτει τον δικό της «Λευκό Πύργο» της μπουγάτσας. Τα καταστήματα Sante, αποτελούν γνήσιο εκπρόσωπο της παραδοσιακής τεχνικής παρασκευής μπουγάτσας, στις βιτρίνες των οποίων μπορούμε να βρούμε και να επιλέξουμε τη γλυκιά μπουγάτσα με την βελούδινη κρέμα ή την αλμυρή εκδοχή της με γέμιση φέτας, σπανάκι, κιμά ή κοτόπουλου.

Οι μπουγάτσες όμως δεν αποτελούν μοναδική επιλογή των πελατών οι οποίοι μπορούν να γευτούν τα εξαιρετικής ποιότητας πεϊνιρλί, με διαφορετικές γεμίσεις όπως με μπέικον, σουντζούκι, φιλαδέλφεια ή κοτόπουλο αλλά και τις κλασικές πλέον σφολιάτες με τυρί, ζαμπόν και κασέρι. Ο κατάλογος βέβαια της λίστας των προϊόντων δε σταματά εδώ μιας και στα καταστήματα Sante ο πελάτης θα βρει τις υπέροχες φωλιές αλλαντικών ή με μπιφτέκι, την πίτσα πλούσια στολισμένη με τυρί και αλλαντικά, όπως και νηστίσιμες ή vegan επιλογές. 

Με οδηγό τη παράδοση και με απόλυτη προσήλωση στη παρασκευή άριστων προϊόντων, το εργαστήριο της επιχείρησης παράγει καθημερινά τα προϊόντα μπουγάτσας και σφολιάτας, τα οποία φρεσκοψημένα, προσφέρονται στους πελάτες των καταστημάτων Sante, καθημερινά, από το 1999.

Να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι στα καταστήματα Sante θα μπορέσουμε να γευτούμε τον φρεσκοκομμένο Caffè L’Antico καφέ του, τον οποίο μπορείς να απολαύσεις και στον χώρο σου παρέα με την μπουγάτσα ή τη σφολιάτα της επιλογής σου, με delivery μέσω όλων καναλιών διανομής.