SAVOURAS

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Ψαροταβέρνα 

Στον “Σαβούρα” το φρέσκο ψάρι είναι οικογενειακή υπόθεση. Η οικογένεια Λαμπρόπουλου διατηρεί το ιστορικό εστιατόριο στο λιμάνι του Ναυπλίου από το 1841 έως και σήμερα. Πέμπτη γενιά εστιατόρων συνεχίζουν δυναμικά να δημιουργούν θαλασσινές νοστιμιές σ' έναν ανακαινισμένο χώρο με ανοιχτή κουζίνα και σύγχρονη αισθητική. Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά έχουν την τιμητική τους και δημιουργούν πιάτα που ανεβάζουν την ψαροφαγία σε άλλο επίπεδο.