SERIAL GRILLERS ΜΠΕΡΓΚΕΡΑΔΙΚΟ

Burger

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Οι λάτρεις του ποιοτικού street food θα το λατρέψουν. Στον κατάλογό του θα βρεις burgers που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, με επιλογές σε μοσχάρι, προβατίνα αλλά και κοτομπουκιές. Τα burgers των Serial Grillers είναι ζουμερά, φτιάχνονται από 100% μοσχαρίσιο κιμά και πλαισιώνονται με φρέσκα και αγνά υλικά. Πρέπει να δοκιμάσεις για να καταλάβεις τη νοστιμιά τους.

Στα must try είναι σίγουρα το λαχταριστό Umami, στο οποίο το μοσχαρίσιο μπιφτέκι, η ντομάτα, και το iceberg, δημιουργούν σε συνδυασμό με τη μαγιονέζα με λάδι τρούφας (truffle mayo), τα ψητά μανιτάρια και την κρέμα κατσικίσιου τυριού ένα μαγικό σύνολο. Θα λατρέψεις το Cuntry με μπιφτέκι προβατίνας, τομάτα, iceberg, κρέμα φέτας, κρεμμύδι και σάλτσα τομάτας, αλλά και το Nugget με τις χειροποίητες κοτομπουκιές.

Οι επιλογές του καταλόγου περιλαμβάνουν επίσης φρεσκοκομμένες σαλάτες, hot dog και λαχταριστές χειροποίητες κοτομπουκιές. Τα Serial Grillers θα τα λατρέψεις όχι μόνο για τις τέλειες γεύσεις, αλλά και για τις λογικές τιμές και τις πλούσιες ποσότητες των μερίδων. Όλα έρχονται στον χώρο σου με ένα τηλεφώνημα.