SOUL PILATES BY SOFIA NIKOLAIDOU

Pilates

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Για μαθήματα pilates στο Παλαιό Φάληρο απευθυνθείτε στους ειδικούς: το Soul Pilates By Sofia Nikolaidou. Ένα πλήρως εξοπλισμένο, ολοκαίνουργιο, με υψηλή αισθητική χώρο με τον νούμερο 1 εξοπλισμό από την Balanced Body, NYC. 

Το δημιούργησε η Σοφία Νικολαΐδου, όταν μετά από έναν δύσκολο τραυματισμό στον αστράγαλο ανακάλυψε τη μεταμορφωτική δύναμη του Pilates. Το Pilates τη βοήθησε να ανακάμψει, αλλά και να αιχμαλωτίσει την καρδιά της με την ολιστική προσέγγισή της στην υγεία και την ευεξία. Από εκείνη τη στιγμή, αφιερώθηκε στη συνεχή μάθηση και ανάπτυξη, επιδιώκοντας πιστοποιήσεις μετά από πιστοποιήσεις για να εμβαθύνει την κατανόηση και την εμπειρία της στο Pilates. Σήμερα είναι σε θέση να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας στον δικό της χώρο το Soul Pilates. Στόχος της είναι όχι μόνο η άσκηση, αλλά η μεταμόρφωση, η θεραπεία και η ανανέωση.

Το Soul Pilates By Sofia Nikolaidou είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι ένα καθηλωτικό, boutique στούντιο που ειδικεύεται σε ιδιωτικές και ημι-ιδιωτικές συνεδρίες. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να παρέχει μια γαλήνια και οικεία εμπειρία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εστίαση και η σύνδεση μεταξύ μυαλού, σώματος και ψυχής. 

Είναι εξοπλισμένο με Balanced Body, για να επιτύχει τη μέγιστη λειτουργικότητα και καινοτόμες ασκήσεις. Κάθε συνεδρία σχεδιάζεται προσεκτικά για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών. Στο Soul Pilates Studio προσπαθούμε να παρέχουμε μια πολυτελή προσέγγιση στην ιδιωτική εκπαίδευση για τη βελτίωση και την επούλωση του σώματος.

Ο εξοπλισμός και τα όργανα είναι της Balanced Body που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ.