Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Το εστιατόριο “Στο Λαδόχαρτο Κρεατοφαγείον” στη Νάξο βραβεύτηκε το 2019 με το Gold Award of Quality & Taste των Estiatoria.gr Premium Awards για την εξειδίκευσή του πάνω στο κρέας! Μάλιστα, η φήμη του εστιατορίου ξεπέρασε τη διάκριση… με τη διεύθυνση του να εμμένει σταθερά στην άριστη ποιότητα και στις μοναδικές ντόπιες κοπές, εξελίσσοντας την τοπική γαστρονομία του νησιού. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα Ελληνικών Ναξιώτικων κοπών “steaks ωρίμανσης” σε μοσχάρι όπως: Σπαλομπριζόλα, Πικάνια, T-Bone, Rib- eye, Tomahawk και αρκετά κρεατικά ακόμα, όπως κεμπάπ, burgers και χειροποίητα λουκάνικα. Η φιλοσοφία του βασίζεται στην σωστή απόδοση του κρέατος όπως το προτιμάει ο πελάτης…, ώστε όλη γεύση και η αυθεντικότητα των τοπικών θησαυρών να απολαμβάνονται στο ακέραιο την ίδια ώρα που οι θρεπτικές ουσίες παραμένουν πλούσιες! Εκτός από την άριστη γνώση και προσφορά των πιο ποιοτικών steaks, θα βρείτε τοπικά προϊόντα όπως Ναξιώτικο τυρί σε συγκλονιστικές προτάσεις ορεκτικών και την γευστικότερη χειροποίητη μαρμελάδα ντομάτας που συνοδεύει την τριλογία Ναξιώτικων παναρισμένων τυριών που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Εννοείτε πως θα απολαύσετε τις διάσημες τηγανητές πατάτες της Νάξου όπως δεν τις έχετε απολαύσει πουθενά, “κυδωνάτες” στο Λαδόχαρτο που δεν θα βρείτε αλλού στο νησί! Το ψωμάκι είναι επίσης χειροποίητο!