TΑΒΕΡΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΜΙΧΑΛΗΣ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η ιστορία της ταβέρνας - ψησταριάς ξεκινά το 1953 από τον παππού Μιχάλη. Όντας κτηνοτρόφος, άνοιξε την γνωστή πλέον ταβέρνα για να μοιραστεί με όλους τα καλοψημένα κοκορέτσια, κοντοσούβλια - κεμπάπ, σπληνάντερα, τα γευστικότερα ψητά σούβλας, αρνάκια και κατσικάκια. Tο 1981 πέρασε στη 2η γενιά (στο γιο του Σωτήρη) και βήμα βήμα πάντα με τη ίδια άριστη ποιότητα περνά στην 3η γενιά (τα εγγόνια του Μπαρμπαμιχάλη) Αλεξάνδρα, Μιχάλη και Κωνσταντίνο.  

Ανοιχτά όλο το χρόνο από το πρωί ως αργά το βράδυ, σε μια παραδοσιακή σάλα με τζάκι και ζεστό, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον για το χειμώνα, και δροσερή αυλή το καλοκαίρι, συνεχίζουν δυναμικά την παράδοση. Απολαύστε παραδοσιακά ψητά σούβλας, της ώρας στα κάρβουνα, κυνήγι, σούπες, μανιτάρια, παραδοσιακές πίτες, μαγειρευτά, τσίπουρο, ούζο, ποτό με εκλεκτούς μεζέδες και παραδοσιακά σπιτικά γλυκά κουταλιού και ταψιού. Μην χάσετε το φημισμένο αρνάκι στη σούβλα όπως και το χειροποίητο κοκορέτσι που αποτελούν τις σπεσιαλιτέ της ταβέρνας.

Ανοιχτά κάθε μέρα