TAZZ’S PLACE

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Από το 2006 βρισκόμαστε κοντά σας στην περιοχή της Mάνδρας. Σχεδόν 20 χρόνια δείξατε την προτίμησή σας και μας καθιερώσατε ως την πρώτη επιλογή για τον πρωινό σας καφέ. Εστιάσαμε το ενδιαφέρον μας σε υψηλής ποιότητας καφέ espresso από το εξαιρετικό χαρμάνι της ποικιλίας gusto (από Βραζιλία, Αιθιοπία και Ανδόρα), ξεχωρίσαμε για την επιλογή μας και μας επιβραβεύσατε.

Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε φρεσκοστυμμένους χυμούς από φρούτα εποχής για να ξεκινήσετε το πρωινό σας, smoothies με φρούτα, μεγάλη ποικιλία από φρεσκοφουρνιστές σφολιάτες και χωριάτικες πίττες, γαλλικά κρουασάν με γέμιση από nutella, nutella μπισκότο και άλλες γλυκιές και αλμυρές γεμίσεις. Επιπλέον, διαθέτουμε πρωινά σνακ και εδέσματα όπως μπάρες, κέικ, τσουρέκι πολίτικο και τσουρέκι γεμιστό με nutella. Επίσης, προσφέρουμε ποικιλία γαλλικών μπαγκετών με αλμυρές γεμίσεις από ζαμπόν και κοτόπουλο και επιλογή από διάφορα αλλαντικά, κλαμπ σάντουιτς αλλαντικών, σαλάτες και burgers, κρέπες αλμυρές και γλυκές

Κοντά σας με διανομή καθημερινά από τις 7 το πρωί στις οικίες σας ή στο χώρο εργασίας σας. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας τόσα χρόνια!