TDOMUS

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η TDOMUS είναι μια σύγχρονη τεχνική εταιρία που ασχολείται με τις ανακαινίσεις και το design κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων. Ανήκει στο Group εταιριών της TDELTA και έχει ως μέλημα τη δημιουργία χώρων που εναρμονίζονται πλήρως με τις ανάγκες και το στιλ του αποδέκτη τους.

Η ανακαίνιση και η διακόσμηση ενός χώρου είναι μια σύνθετη διαδικασία που απαιτεί τη σύμπραξη μιας μεγάλης ομάδας ατόμων, αποτελούμενης τόσο από επαγγελματίες του χώρου όσο και από εξειδικευμένα συνεργεία. Στην TDOMUS καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που αφορούν στην ανακαίνιση και την εσωτερική διακόσμηση των ακινήτων.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην αρχική μελέτη κάθε έργου και εστιάζουμε στον σχεδιασμό και την ανάλυση των χώρων, θέτοντας έτσι τις βάσεις για μια τελική εικόνα που ξεπερνάει τις προσδοκίες του πελάτη. Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουμε την επίπλωση των χώρων σας με επιλεγμένα έπιπλα και ειδικές κατασκευές που σχεδιάζονται για να ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Είτε είστε λάτρεις του minimal design είτε προτιμάτε πιο vintage επιλογές, η εμπειρία μας στην επιλογή υλικών και την ποιοτική κατασκευή επίπλων εγγυάται ότι ο χώρος σας θα πλαισιωθεί καλαίσθητα και λειτουργικά.