THE PREPPY EXPERIENCE

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Δεν είναι ένα απλό café-αρτοζαχαροπλαστείο, αλλά μια πραγματική εμπειρία απόλαυσης που βασίζεται στην απλότητα και τις μικρές καθημερινές στιγμές. Το “The Preppy Experience” είναι ένα all-day cafe bistro όπου μπορείς να ανακαλύψεις μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Το εξειδικευμένο προσωπικό στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, δημιουργεί καθημερινά για εσάς γεύσεις που συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση και την σύγχρονη δημιουργικότητα. Ψωμί ζυμωμένο με προζύμι αργής ωρίμανσης χωρίς πρόσθετα συντηρητικά σε ποικιλία γεύσεων, ακαταμάχητα αρτοσκευάσματα, γλυκές δημιουργίες και υγιεινά σνακ για κάθε περίπτωση.

Στον χώρο μπορείς να απολαύσεις εκλεκτής ποικιλίας καφέ που παρασκευάζετε με την μυστική συνταγή του μπαρίστα Γιώργου Πασχάλη, να δοκιμάσεις Brunch που θα σου φτιάξουν την διάθεση καθώς και τις μοναδικές συνταγές Comfort κουζίνας που επιμελείται ο Σέφ Χρήστος Μπιτσάκης.

Απόλαυσε νόστιμες δημιουργίες, σε ένα περιβάλλον με σύγχρονη minimal διακόσμηση, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και γαστριμαργικής απόλαυσης.

Στόχος του “The Preppy Experience” είναι να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία απόλαυσης και γαστριμαργικής ευτυχίας, συστήνοντάς σου τη μαγεία της απόλαυσης. 

Tik Tok: @the_preppy_experience