Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Το εστιατόριο «Θολωτό» στο Κοντοχώρι Θήρας αποτελεί έναν όµορφο χώρο, κατάλληλα διαµορφωµένο για µικρούς και µεγάλους. Το µενού που έχει επιμεληθεί ο chef Νικόλαος Ηλιάδης περιλαµβάνει πιάτα ελληνικής και µεσογειακής κουζίνας µαγειρεµένα µε µεράκι και αγνά υλικά από τον τόπο µας.  

Απολαύστε τα εξαιρετικά πιάτα που παρασκευάζονται µε φρέσκα και αγνά υλικά καθηµερινά. Υπάρχουν πιάτα gluten free, vegeterian και vegan. Το λάδι που χρησιµοποιείται στις σαλάτες και στο µαγείρεµα είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ενώ το λάδι που χρησιµοποιείται στο τηγάνισµα είναι ηλιέλαιο. Οι γαρίδες, το χταπόδι, το καλαµάρι & τα χτένια είναι κατεψυγµένα προϊόντα και έχουν την ένδειξη*. Η φέτα, η γραβιέρα, το ταλαγάνι, το µαστέλο, το χαλούμι είναι ελληνικά προϊόντα. Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ).