ΤΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Το καλύτερο στέκι στον Γέρακα για τους μερακλήδες της γεύσης είναι Το Μπριζολάδικο Του Γέρακα! Όλα ψήνονται στα κάρβουνα και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε. Το κατάστημα λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2020, καθώς άνοιξε μέσα στην δεύτερη καραντίνα. Εδώ η παράδοση συναντάει την τέχνη του ψησίματος και η γεύση απογειώνεται!

Στον πολύ όμορφο, ζεστό και οικογενειακό χώρο του σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να απολαύσετε όλες τις ώρες το φαγητό σας. Προτείνουμε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ του που είναι το κοντοσούβλι χοιρινό, το κοντοσούβλι κοτόπουλο και η μπριζολοπανσέτα. Σχεδόν όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται καθημερινά στο ψητοπωλείο.

Το “Μπριζολάδικο του Γέρακα” φημίζεται για την εξαιρετική κουζίνα του, με πρώτης ποιότητας κρέατα! Κύριο μέλημα του καταστήματος είναι να διατηρείται πάντα ψηλά η ποιότητα και η καλή εξυπηρέτηση.

Με ένα τηλέφωνο μπορεί να έρθει το φαγητό άμεσα το φαγητό στο σπίτι σας. Μπορείτε να παραγγείλετε και μέσα από τις πλατφόρμες; E-food, box, wolt.