Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Με παράδοση από το 1967, λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Βασίλη και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών του πάνω από μισή δεκαετία. Σημείο αναφοράς στην περιοχή για τις ιδιαίτερες βροντόφωνες χαμογελαστές καλημέρες όλων όσων εργάζονται εκεί και για τις πάνω από 10 διαφορετικές ποικίλες άρτου.

Ξεκίνησε χαρούμενα τη μέρα σου με καφέ Hausbrandt και συνόδευσέ τον με κάθε είδους σνακ που έχεις κατά νου! Απόλαυσε μάφιν, κουλούρι Θεσσαλονίκης κλασικό – γεμιστό – σοκολάτας, σφολιάτες, σάντουιτς, αραβικές πίτες.
Δε θα μείνεις παραπονεμένος αν ψάχνεις για παραδοσιακά κριτσίνια και βουτήματα που μας γυρνούν στις γεύσεις από το παρελθόν, καθώς θα βρεις πάμπολλες γεύσεις ανάλογα την εποχή.
Λόγος ανοίγματος των οδηγιών προς αυτό τον προορισμό, πέρα από τον καφέ, είναι και τα τσουρέκια του, που θα τα βρεις όλο το χρόνο σε οποιοδήποτε μέγεθος, κλασικά η γεμιστά! Στα ψυγεία του θα βρεις λαχταριστή ποικιλία γλυκών (με ζάχαρη και χωρίς) που περιλαμβάνουν από τυλιχτά κεράσματα μέχρι τούρτες γάμου και παγωτίνια. Η κάβα με τη μεγάλη ποικιλία ποτών θα σε ενθουσιάσει. Ό,τι και να δοκιμάσεις θα σου μείνει αξέχαστο για τη γεύση και τη ποιότητά του.

Στη γωνία παρασκευής ροφημάτων θα βρεις και τη μηχανή που αλέθει ελληνικό καφέ και μπορείς να τον προμηθευτείς ολόφρεσκο για το σπίτι σας.
Στον εξωτερικό χώρο, πίνοντας καφέ στα πάσα, μπορείς να θαυμάσεις τα αυτοκίνητα αντίκες που διαθέτει και τον άνετο χώρο parking.
Delivery: 07:00 – 20:00, 365 μέρες το χρόνο