VALIS HOTEL

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Καλωσορίσατε στον απόλυτο οικογενειακό προορισμό. Μόλις 3 ώρες μακριά από την Αθήνα, ανάμεσα στις καταγάλανες παραλίες του Παγασητικού και το ονειρικό Πήλιο με τα παραδοσιακά χωριά του. Το ξενοδοχείο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες σας, συνδυάζοντας δραστηριότητες για τα παιδιά, τους γονείς αλλά και για όλη την οικογένεια.

Μια μοναδική εμπειρία διαμονής που συνδυάζει ευχάριστες διακοπές και στιγμές χαλάρωσης όλο το χρόνο. Αλλά και για τους μικρούς επισκέπτες δημιουργική απασχόληση από έμπειρο προσωπικό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου.

Για την απόλυτη χαλάρωση, επισκεφτείτε το “Valis Spa”, ένα παράδεισο για την υγεία και την ομορφιά που συνδυάζει τις καλύτερες πρακτικές της Δύσης με τις κορυφαίες παραδοσιακές θεραπείες τις Ανατολής. Χαλαρώστε στα χέρια των έμπειρων ειδικών και βυθιστείτε στον αισθησιακό παράδεισο των φυσικών προϊόντων του Valis Spa.

Κομψότητα και αρχιτεκτονική ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και ονειρεμένη εμπειρία διαμονής. Τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Παγασητικού Κόλπου ή στο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο.