VINTAGE SUITE TRIKALA

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Είναι μερικά μέρη, στα οποία αν βρεθείς μία φορά, θα θέλεις να επιστρέφεις πάντα εκεί. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το κατάλυμα Vintage Suites, που βρίσκεται στο 4.5 χλμ Τρικάλων Καλαμπάκας και σε απόσταση αναπνοής από τα Μετέωρα Θεσσαλίας. 

Πρόκειται για ένα από αυτά τα cozy αλλά ταυτόχρονα πολυτελή καταλύματα, που μπορούν να ευχαριστήσουν μικρούς και μεγάλους και φυσικά να ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση. 

Το Vintage Suites αποτελείται από 6 αυτόνομα καταλύματα βασισμένα σε σχέδια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, με σχολαστική επιλογή υλικών και διακοσμημένα με ιδιαίτερο μεράκι και διάθεση φιλοξενίας. Δημιουργήθηκε από την αγάπη των ιδιοκτητών να φιλοξενούν φίλους και να φροντίζουν να περνούν αξέχαστες στιγμές στο εξοχικό τους, που αρχικά βρισκόταν στον χώρο αυτό.

Το Vintage Suites Trikala αντανακλά το τρίπτυχο «Φιλοξενία με άνεση, πολυτέλεια και διακριτικότητα». Η επιμελημένη διακόσμηση, η επιλογή άριστων υλικών σε συνδυασμό με την προνομιούχα θέση πιστοποιούν τα παραπάνω και εξασφαλίζουν μοναδική εμπειρία διαμονής.

Είτε πρόκειται για οικογενειακή απόδραση, είτε για επαγγελματική επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή, τα στελέχη και το προσωπικό του Vintage Suites Trikala φροντίζουν, ώστε να ικανοποιηθούν επιθυμίες και απαιτήσεις πέρα από κάθε προσδοκία.

Eπαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις

Στο Vintage Suites μπορείς να μείνεις με την οικογένεια, το ταίρι ή την παρέα σου, να διοργανώσεις μια επαγγελματική ή προσωπική εκδήλωση και φυσικά να απολαύσεις κάθε παροχή που σου προσφέρει αυτό το μοναδικό κατάλυμα.