VIRGIN COSMETICS

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

“Η Virgin Cosmetics είναι μεράκι, ένα όνειρο που μεταμορφώνεται σε δώρο. Είναι ένα κανάκεμα, ένα τρυφερό φιλί στην επιδερμίδα της γυναίκας και ένα κάλεσμα ώστε να θυμηθεί την αγνότητα και τη δύναμη της φύσης”.

Τα καλλυντικά Virgin αντλούν από τη φύση για να προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται το δέρμα μας. Συνδυάζουν εξαιρετικές πρώτες ύλες με μεράκι και άριστες γνώσεις κοσμετολογίας. Χρησιμοποιούν γυάλινα μπουκάλια και Green πλαστικά από ζαχαροκάλαμο. Επιλέγουμε ουδέτερα υλικά για να μην αλληλεπιδρούν με τις πρώτες ύλες των σκευασμάτων και να είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, zero waste καθώς είναι refill.

Είναι vegan και eco friendly καλλυντικά που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη για τη φύση και τη γυναίκα.Είχα ανάγκη να ξέρω ότι χρησιμοποιώ κάτι αγνό και φρέσκο στο δέρμα και στα μαλλιά μου, έχοντάς το φτιάξει η ίδια με μεράκι και προσοχή, γι΄ αυτό και έδωσα την επωνυμία Virgin Cosmetics, αγνά καλλυντικά“, λέει η Ραμόνα, δημιουργός της Virgin Cosmetics.

Αποτελεί, ίσως, το μεγαλύτερο e-shop φυσικών καλλυντικών, αφού στη virgin cosmetics θα βρεις τεράστια γκάμα προϊόντων για την περιποίηση του σώματος από την κορυφή έως… τα πόδια!

Σε προκαλώ να δοκιμάσεις το BODY OIL CANDLE με την απίστευτη μυρωδιά σανταλόξυλου. Ένα κερί που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν λάδι σώματος για βαθιά ενυδάτωση αλλά και μασάζ!

Και αν σου αρέσει να δοκιμάζεις διαφορετικά προϊόντα, ξεχωριστά, δοκίμασε το ΣΤΕΡΕΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ από καρύδα και βούτυρο κακάο, σε συνδυασμό με το ΣΤΕΡΕΟ CONDITIONER με καστορέλαιο, βούτυρο καριτέ και αλόη.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε δερμοκαλλυντικά, προϊόντα μακιγιάζ, για τα μαλλιά, το σώμα, τη χαλάρωση και την ομορφιά. Δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις πρώτο! Επισκέψου το e-shop της virgin cosmetics και γίνε ένα με τη φύση!