ΖΕΤΑ ΝΙΚΟΛΑϊΤΣΟΥΚ

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Μιλήσαμε με τη Ζέτα Νικολάϊτσουκ, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια στη Κβαντική Συναισθηματική Θεραπεία, για τη γυναίκα στη σύγχρονη εποχή. 

Κυρία Νικολάϊτσουκ δώστε μας ένα μήνυμα για την ημέρα της γυναίκας.

Είμαι η Ζέτα Νικολάϊτσουκ, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια στη Κβαντική Συναισθηματική Θεραπεία.

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της Γυναίκας θα ήθελα να τονίσω σε κάθε αναγνώστρια τη σημασία του να είναι γυναίκα κάθε μέρα! Είναι αυτή που χαρίζει τη ζωή, ξέρει να εκφράζει τα συναισθήματα και να αγαπάει τρυφερά.

Οι γυναίκες σήμερα έχουν πολλαπλούς ρόλους και σύνθετη ζωή με πολλές απαιτήσεις. Πώς μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά;

Σήμερα η γυναίκα αναλαμβάνει πολλούς ρόλους. Μια γυναίκα μπορεί να έχει τον ρόλο της κόρης, της μητέρας, του επιχειρηματία, της φίλης και άλλους πολλούς. Μπαίνοντας σε αυτούς τους ρόλους, πολλές φορές, μπορεί να παρασυρθεί από και να αμελήσει τον εαυτό της.

Πώς μπορεί μια γυναίκα να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά; Πρώτον, θέτοντας προτεραιότητες. Είναι πολύ σημαντικό να ζυγίζει κάθε φορά τί είναι αυτό που έχει το σημαντικότερο ρόλο τη δεδομένη στιγμή. Όμως, για να μπορεί να είναι αποδοτική, χρειάζεται να έχει στραμμένο το βλέμμα της στον εαυτό της. Για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλους τους ρόλους που έχει αναλάβει, χρειάζεται να είναι σωματικά και ψυχικά υγιής.

Θα μπορεί να βοηθήσει το παιδί της αν η ίδια δεν είναι καλά;

Θα μπορεί να σταθεί με ευγνωμοσύνη στους γονείς της αν η ίδια δεν στέκεται στα πόδια της;

Θα μπορεί να είναι αποτελεσματική στην εργασία της αν δεν έχει της εσωτερική της ηρεμία;

Η απάντηση και στα τρία είναι ΟΧΙ.

-Είστε Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια στη Κβαντική Συναισθηματική Θεραπεία. Με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, πείτε μας ποια βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε στις γυναίκες γενικότερα;

Σήμερα υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι για να μπορεί να λάβει βοήθεια κάποιος. Υπάρχουν σεμινάρια αυτογνωσίας, άρθρα, βιβλία. Όμως, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος στο αρχικό στάδιο, κατά τη γνώμη μου, είναι η προσωπική προσέγγιση.

Έχοντας δοκιμάσει πάρα πολλές θεραπείες και μεθόδους, κατέληξα στην Κβαντική Συναισθηματική Θεραπεία. Είναι μια μέθοδος η οποία φτάνει στη ρίζα όλων των θεμάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά: σχέσεις, υγεία, χρήματα, προορισμός. Και η ρίζα βρίσκεται στην σχέση που έχουμε με τη μητέρα μας και με τον πατέρα μας.

Βλέπω αποτελέσματα καθημερινά και εύχομαι σε κάθε άνθρωπο να ζει μια ευτυχισμένη ζωή που του αξίζει.